2 Aralık 2013 Pazartesi

Burt's Bees Bebek Bakım Ürünleri


Efe’ye kullandığım her ürünün markasına dikkat ediyorum diyemem. Özellikle kıyafet konusunda illa organik kumaş olsun vs takıntılarım yok. Ancak kullanılan bakım ürünleri benim hassas noktam. Ben kendim de hassas bir cilde sahibim ve eskiden beri kullandığım ürünlerin iyi ürünler olmasına önem veririm. Kendime bu denli önem verirken oğluma katbekat daha önem veriyorum haliyle.
Efe doğmadan şampuan, krem vb araştırmalarım beni çok tatmin edici ürünlere yönlendirmedi. Derken bir arkadaşım ‘’Burt’s Bees’’ markasının bu işin üstadı olduğunu söyledi. Araştırıp okudukça gerçekten de bu ürünün benim içime sinecek bir ürün olduğunda karar kıldım.
Burt’s Bee doğaya olan saygısıyla da ön plana çıkıyor. Hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve ürünler paraben, sülfat, fatalat veya diğer petrokimyasallar içermiyor.
Bu markanın baby bee serisi de aynı mantıkla kurgulanmış, doğallıktan ödün vermeyen ürünlere sahip.

Baby bee serisinde bir çok ürün var. Ben Efe doğmadan bu ürünlerin hepsini aldım. Ürünler bittikten sonra hepsini yenilemedim çünkü bir kısmının çok da gerekli olmadığına karar verdim. Sizlerle de bu deneyimlerimi paylaşmak isterim.

Burt’s Bees Saç ve Vücut Şampuanı: Göz yakmayan özel bir formüle sahip. Hem vücut hem de saç için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Saçlarda kuruluk yapmıyor.  Yine de erkek bebek annelerine önerim konak oluşumunu engellemek adına haftada bir özel konak şampuanı da kullanmaları.

Burt’s Bees Besleyici Bebek Yağı: Kayısı ve üzüm çekirdeği yağları içeriyor. Bu ürünü kullandığınızda ekstra bir nemlendirici kullanmanız gerekmez. Banyo sonrası vücudun nemini aldıktan sonra uygulayabilirsiniz. Efe doğduktan üç hafta sonra sigortamızın hediyesi olarak evimize bir bebek hemşiresi Efe’yi kontrole gelmişti. Hemşire ilk olarak ‘’Cildine ne kullanıyorsunuz? Resmen şeffaf bir cildi olmuş!’’ demişti. O gün yağımı değiştirmemeye söz verdim :=)

Burt’s Bees Pişik Kremi: Pişik kremini ilk kullanmaya başladığımda iyi bir ürün olmadığını düşündüm. Çok yoğun ve tok bir yapıya sahipti. Kolay dağılmıyordu. Aslında kullandığımın iyi bir ürün olduğunu etrafımdaki bebekli arkadaşlarım pişik hakkında söylenmeye başladıklarında anladım. Efenin poposunu 6 ayda bir kere pişirmişimdir o da ürünü sipariş te gecikip başka bir ürün kullanmaya başladığımda. Ürün paketini görünce bir hafta bile yetmeyeceğini düşünebilirsiniz ancak bir krem 1 ayı rahatlıkla kurtarıyor.

Bunun dışındaki Burt’s bees bebek ürünlerinin (banyo köpüğü, sabun, vücut kremi, pudra) çok gerekli olmadığı kanısındayım.Dediğim gibi bunların hepsini sipariş ettim;ancak kullandığım ve bence gerekli olan ürün grubu bahsettiğim üç ürün.
Fiyatlara gelince...
Burt’s Bees ucuz bir marka değil. Kullandığınız ürünler en fazla 1 buçuk ay dayanıyor. Yine de başta dediğim gibi bir çok konuda takıntım olmasa da bebek cildinin hassaslığı sebebiyle daha özel ilgi  görmesi gerektiğini düşünüyorum.
Burt’s Bees ürünlerini internet üzerinden alabilirsiniz. Ben siparişlerimi dermobakim.com üzerinden veriyorum. Kargo 3 günde teslim ediliyor bu noktada hızlı çalışma prensipleri konusunda kendilerini de tebrik etmek gerek.

Tüm bebeklere kucak dolusu sevgiler




4 yorum:

  1. Merhaba, şampuanın kokusu nasıl acaba? Başka ürünler için ağır bir kokusu olduğundan bahsedilmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır gayet gğzel bir kokuya sahip. ben kullanıyorum ve gayette memnunum

      Sil
    2. hayır gayet gğzel bir kokuya sahip. ben kullanıyorum ve gayette memnunum

      Sil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil