11 Haziran 2014 Çarşamba

Sarı Buklelim...Minik Adamım...Kuzukuşum...

 
Efe artık 1 yaşında…
Doğum gününün üzerinden 3 hafta geçti ama yazmaya bir türlü fırsat bulamadım. Doğum günü hazırlıkları, doğum günü partisi, bir yaş aşıları derken şöyle birkaç satır yazmaya ancak vakit buldum.
Duygularım o kadar karışık ki…
Sanki bu bir sene çok çabuk geçti gibi hissediyorum bazen. Sonra sanki 28 senedir yanımdaymış, benimle birlikte doğmuş gibi…
Ama gerçek olan bir şey var ki 1 sene önceyle bugüne baktığımda, kat kat büyüyen bir sevgi var aramızda… Ve her geçen gün bir birimizi herkesten daha iyi tanıma, daha iyi anlama gücümüz artıyor. Artık onun ağlamasını, gülmesini takip etmeme gerek yok ne hissettiğini anlamak için. Gözünün içine bakmam yeterli. Aynı şey onun için de geçerli tabii... O da bana baktığında ne tepki vereceğimi biliyor ve ,umarım yanlış hissetmiyorumdur, benim onu ne kadar çok sevdiğimi her yeni gün daha iyi anlıyor!
Daha önceleri bir yazı yazmıştım. ''Ben erken doğum tehlikesi yaşadığımda gerçekten ‘’anne oldum’’''demiştim. Ne kadar da bilmiyormuşum hiçbir şeyi! Evet hamilelik muazzam bir duygu, evet hayatınızda ilk defa kendiniz dışında bir can için kendiniz kadar endişelenebiliyorsunuz, onu o kadar sevebiliyorsunuz! Ancak doğum mucizesi yepyeni duyguları getiriyor beraberinde. Artık ‘’kendiniz kadar’’ değil ‘’kendinizden çok çok daha fazla,kıyaslanamaz bir düzeyde’’ önemsiyorsunuz, o kadar seviyorsunuz o size ait gibi görünen ama aslında tamamen kendi başına yepyeni bir birey olan canı.
 
Benim güzel oğlum…
Sarı buklelim…
Güldüğünde dünyayı aydınlatan oğlum benim…
Ağladığında kalbimi parçalara ayıran minik adamım…
Hayatımda senin için yapmayacağım hiçbir şey yok bunu biliyorsun değil mi?
Bir senedir senin için neler yapabildiysem her yeni yaşında hayat devam ettiği sürece bunun binlerce katını yapmak istiyorum.
 
O kadar korkusuzum ki oğlum!
Şımarırsın diye korkmuyorum,
Değer bilmezsin diye korkmuyorum,
Beni anlamazsın diye korkmuyorum,
Çünkü biliyorum ki ben seni sevdiğim sürece hayatımız hep çok çok güzel olacak!
 
Kuzukuşum…Kumpirim…
İyi ki iyi ki doğdun oğlum!
Seni seviyorum!

2 yorum:

  1. Ne güzel yazmışsınız, özellikle son satırlar bana çok iyi geldi.. Cesaretiniz Efe ye de iyi gelecek.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3.TEK ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil